maandag 18 augustus 2014

Back to school?! 5 tips

Hey! 
Moet jij al weer naar school? Ik in ieder geval wel. De heerlijke 'ik ga niks doen vandaag' dagen zijn voorbij. Jammer? Maar misschien ook niet. Je gaat weer wat doen en weer bij je vrienden zijn op school. 
Toch ben ik het er helemaal mee eens dat school niet altijd een pretje is. 


Nou vliegen de back to school video's en artikelen je om de oren. En tja, dit is er ook een van mij. Als je het niks vind mag je het ook gerust weg klikken, maar ik ga je nu een paar tips geven als je weer terug naar school gaat. 

1. stay positive! 
Ik weet het, dit is moeilijk als het om school gaat. Ik zie je denken hoe kun je nu positief zijn over leren, huiswerk en vervelende leraren? Nu wil ik niet overkomen als je moeder, maar eigenlijk mogen we best blij zijn dat we naar school mogen en mogen leren voor onze toekomst.  
En stiekem begrijpen we dit allemaal wel, toch? 

2. Be yourself! 
Dit is denk ik het belangrijkste wat ik je wil meegeven. Wees jezelf! Al ga je nu net naar de brugklas of ga je naar de 3e of 4e, als je jezelf bent ben je het allerleukst! 

3. Maak het leuk voor jezelf. 
Boeken meesjouwen, schriften, agenda's en al die spullen. Ze zijn er heel veel te krijgen in saaie kleurtjes en printjes. MAAR, gelukkig bestaat er tegenwoordig een hema die hele leuke (best wel) budget school stuff heeft. Leuke kleurtjes, printjes en quotes. En dat allemaal voor een budget prijsje. 

Iedereen word toch blij van een mooi roze kleutje kaftpapier? 
Als je meer inspiratie wil kun je hier naar de site van de hema gaan. 

4. Lange schooldag? Food! 
Soms heb je van die dagen dat je echt super lang maar dan ook echt té lang op school moet zitten. Dan gaat de tijd zoooo langzaam. Gelukkig bestaan er pauzes! Neem iets lekkers mee naar school wat je in de pauze op kunt eten, zo heb je iets om naar uit te kijken onder die saaie engelse les. 
En nog even een supertip: drink veel water! Daar zul je je meteen al vitter door voelen. 


5. Zenuwachtig? Great! 
Iedereen vind het spannend om weer naar school te gaan. Ook als je al naar de 3e gaat is het spannend om iedereen weer te zien en weer te beginnen. Dus hey ben je zenuwachtig voor je eerste schooldag? 
It's oke! Iedereen is nerveus dus het is normaal! 
En als je 's middags terug komt van school zul je vast wel merken dat het allemaal best wel meeviel. 

Dan waren dit mijn 5 'back to school' tips. Misschien denk je van nou, je bent mijn moeder niet! Dit zijn gewoon puur tips die ik gemerkt heb en waar ik veel aan heb gehad. 
Wat is voor jou dé back to school tip? 
Dan wens ik iedereen heel veel succes die weer naar school gaat! Of als je weer moet werken natuurlijk ook heel veel succes! Ennuh stay positive ;)

Vinden jullie het leuk om meer back to school artikelen te zien? 

Liefs, 
Hester 



2 opmerkingen:

Unknown zei

Heei hester,

Ik vind het wel goede tips zal er een paar van gebruiken. Ik vind het altyd super leuk om je blog te lezen. En hoelang je ook doorgaat deze jongen zal je blog blijven lezen.

Groetjes ,

Unknown zei

Ik Zou graag not meer artikelen willen zien! Je blog is super leuk!! Xxxjes